Uzdrawiająca żywność boskiego lekarza. Terapeutyczna moc owoców, warzyw i ziół
  • ISBN: 978-83-7377-864-1;
  • Cena katalogowa: 99.90 zł;
  • Ilość stron: 448;
  • Oprawa: twarda;
  • Data ostatniego wydania: 2019;
  • Nr wydania: II;
Mariusz Warda
Mariusz Golak
0
0

Uzdrawiająca żywność pozwoli Ci wyeliminować powszechne choroby i dolegliwości

Czy wiesz, dlaczego borówki nazywane są „pokarmem zmartwychwstania”, a szparagi „fontanną młodości”? Zapewne też zdziwisz się, słysząc, że banalny seler to jeden z najsilniejszych produktów przeciwzapalnych… Okazuje się, że uzdrawiająca żywność ma olbrzymią moc. A przecież jest powszechnie dostępna, znajduje się w Twoim zasięgu, dosłownie na wyciągnięcie ręki. Sięgając po zdrowe pokarmy i stosując odpowiednią terapię naturalną, możesz poradzić sobie z tak poważnymi chorobami, jak: nowotwory, cukrzyca, choroba Alzheimera, schorzenia autoimmunologiczne, depresja czy dolegliwości serca. Zresztą lista chorób, w których leczeniu pomoże uzdrawiająca żywność jest znacznie dłuższa. Co więcej, uzyskasz doskonałe efekty zdrowotne bez konieczności sięgania po leki, wybierając tylko bezpieczne, naturalne produkty. Dzięki tej książce uzdrawiająca żywność nie będzie miała przed Tobą żadnych tajemnic. A Ty sam poznasz pokarmy, które dają gwarancję zachowania zdrowia i ochrony przed poważnymi problemami medycznymi. Zdobędziesz wiedzę na temat ich leczniczych właściwości oraz dowiesz się, jak je stosować, by osiągnąć optymalne efekty.

Co jeść, żeby cieszyć się zdrowiem przez długie lata

Uzdrawiająca żywność w postaci owoców, warzyw i ziół jest potężnym narzędziem służącym do samoleczenia. Trzeba jednak wiedzieć, jak przekształcić jedzenie w lekarstwo. W niniejszej książce znajdziesz charakterystyki pięćdziesięciu najbardziej transformacyjnych pokarmów, pogrupowanych na cztery kategorie. Opis każdego z nich uwzględnia szczegółowe informacje na temat korzyści zdrowotnych. Poza tym zawiera listę objawów i dolegliwości, którym dany pokarm może zaradzić. Znajdziesz też sekcje o korzyściach emocjonalnych wynikających z konsumpcji uzdrawiającej żywności oraz sugestie, jak się do tych wszystkich wskazówek zastosować. Do opisu każdego pokarmu dołączono również przepis kulinarny.

Książka o terapii naturalnej innej niż wszystkie

Opisane w niej produkty i terapie naturalne wpływają na każdy aspekt dobrego samopoczucia i zdrowia. Autor podchodzi do produktów całościowo, zamiast ograniczać się np. do zapewniania oczom określonej dawki luteiny czy wapnia kościom. Opowiada za to o figach, które dają maksymalne korzyści dopiero po zjedzeniu dziewięciu sztuk na raz, o ziemniakach, które odkryją Twoją prawdziwą naturę oraz o tym, w jaki sposób daktyl-talizman zapakowany w kieszeń pomoże Ci znaleźć pożywienie w podróży. Udziela odpowiedzi na pytania, dlaczego dolegliwości, takie jak ciągły niepokój, zapalenie okrężnicy, stres, a nawet demencja w tak zastraszającym tempie atakują populację całego świata oraz jak za pomocą uzdrawiającej żywności uchronić się przed chorobami.

Uzdrawiająca żywność i szokujące prawdy o niej!

W część prawd przedstawionych w książce trudno będzie Ci uwierzyć. Jak bowiem potraktować rewelacje o soku z selera wspomagającym trawienie czy cebuli likwidującej nieświeży oddech? To wszystko jednak jest najczystszą prawdą. Poznasz również zaskakujące podobieństwa pomiędzy awokado a kobiecym mlekiem. Autor wyjaśnia, dlaczego szparagi nazywane są „fontanną młodości”, a cytryny podniosą Cię na duchu po otrzymaniu niepomyślnych wieści. Poznasz najlepsze pokarmy na przywrócenie jasności umysłu, pozbycie się kamieni żółciowych, problemy z tarczycą, migreny oraz setki innych dolegliwości. Wśród nich znajdują się między innymi wahania wagi, schorzenia autoagresywne, cukrzyca, nowotwory, chroniczne zmęczenie, stany zapalne i borelioza. Poznasz uzdrawiającą moc kiwi, kokosa, ogórka i całej masy innych popularnych produktów. Autor wyjawi Ci również prawdę o zachciankach żywieniowych, kluczową rolę owoców w eliminowaniu bezpłodności oraz metody przekucia stresu na własną korzyść. Jak widać, uzdrawiająca żywność może poprawić stan Twojego zdrowia w wielu aspektach.

Autor bestsellerów odkrywa przed Tobą sekrety skutecznej terapii naturalnej

Anthony William jest autorem bestsellerów New York Timesa, między innymi książki „Boski lekarz: sekrety leczenia chorób przewlekłych i niewyjaśnionych”. Urodził się z wyjątkową zdolnością: potrafi nawiązać kontakt z wyższą duchowością, która dostarcza mu nadzwyczajnych i precyzyjnych informacji na temat uzdrawiania, nierzadko wybiegających w przyszłość. Kiedy miał cztery lata, zaszokował rodzinę oświadczeniem, że niewykazująca żadnych objawów babcia ma raka płuc, co zostało potwierdzone badaniami. Anthony do dziś korzysta z tego daru, aby „czytać” choroby ludzi i objaśniać im, jak odzyskać zdrowie. Jego bezprecedensowa dokładność i sukcesy terapeutyczne zdobyły mu zaufanie i uwielbienie setek tysięcy ludzi na całym świecie, w tym gwiazd filmowych, wpływowych biznesmenów, profesjonalnych sportowców, autorów bestsellerów i niezliczonej rzeszy innych ludzi ze wszystkich grup społecznych.

Rozwiązanie dla wygodnych – nie tylko możesz przeczytać, ale też posłuchać!

Ta znakomita książka o uzdrawiającej żywności dostępna jest nie tylko w tradycyjnej wersji „papierowej”, ale też jako bardzo praktyczny audiobook. Dzięki temu niezwykle wygodnemu rozwiązaniu możesz jej słuchać podczas przerw w pracy, jadąc samochodem lub relaksując się w domowym zaciszu. Zyskujesz w ten sposób dodatkową możliwość obcowania z ulubioną lekturą!

 

Jedzenie zamiast leczenia!

ZAPISZ SIĘ